Mad på Huset Nyvang

Du kan købe fuld forplejning på Huset Nyvang. Vi har en café, hvor vores beboere kan spise i selskab med hinanden og personalet.

Som beboer på Huset Nyvang kan du købe fuld forplejning. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer. Der serveres varm mad til middag eller om aftenen.

Prisen for fuld forplejning er 3.940 kr. om måneden.

Der bliver taget individuelle hensyn i forbindelse med kosten. Hvis du har behov for en særlig diæt, tages der højde for det. Du kan også fravælge bestemte retter og/eller ingredienser. Ved indflytningssamtalen bliver der spurgt ind til dine særlige behov eller ønsker.

Der er mulighed for, at du og dine gæster kan spise sammen i din bolig ved højtider.

Der er også et køleskab i din bolig, hvor du kan opbevare mad og drikkevarer, som du selv køber.

Caféen

I caféen i Huset Nyvang kan du og dine pårørende købe brød fra økobageren om morgenen og en let frokost som f.eks. sandwichs og salater. Caféen er åben frem til cirka kl. 13.30. 

Hvis pårørende ønsker at spise med til måltider i din bolig, skal maden bestilles i forvejen. Hvis det gælder et aftenmåltid (den varme mad), skal det bestilles fire uger i forvejen. Hvis det gælder en frokost, skal den bestilles en uge før. Du bestiller mad via køkkenpersonalet. Køkkenpersonalet kan oplyse dig om prisen for den mad, du ønsker at bestille.