Faciliteter

Huset Nyvang er et moderne, demensvenligt plejehjem med en masse lækre faciliteter.

Alle boenheder på Huset Nyvang har en fælles spise- og opholdsstue, et fælles køkken og en lille terrasse.

Omkring husene er der anlagt stisystemer, og området er indhegnet, så det er trygt for personer med demens at færdes udendørs.

På Huset Nyvang er der et torv, hvor der ligger en frisørsalon og et kreativt værksted omkring et åbent flisebelagt område. Om sommeren er der caféborde, hvor du kan sidde. Torvet er desuden et samlingspunkt for forskellige udendørs arrangementer.

I udeområdet på Huset Nyvang har vi et fuglebur med undulater, et drivhus, en bil og en campingvogn med et fortelt.

Vi har er et stort lyst fælleslokale med en café, Orangeriet, som bl.a. bliver brugt til større arrangementer, f.eks. fællesspisning, musikarrangementer, julefest, erindringsdans og meget mere. Der afholdes blandt andet gudstjenester og biografarrangementer i Orangeriet. 

Som beboer kan du også leje Orangeriet, hvis du ønsker at holde en fødselsdag eller et andet arrangement for familie og venner. Du kan få caféen til at stå for maden til arrangementet.

Vi har også Kulturhuset, som er et mindre lokale med klaver, en stor skærm, borde og stole. 

Vi har desuden et wellnessrum med et badekar.

Huset Nyvang er bygget sammen med en stor daginstitution, og børn og vores beboere har i mange situationer glæde af hinanden. F.eks. benytter børnene torvet til at tegne med kridt, køre på små scootere osv. - til stor glæde for de beboere, der nyder solen i godt vejr på torvet.

I Orangeriet holder vi større arrangementer. Det er også her, vi har vores café.