Velkommen til Huset Nyvang

Huset Nyvang er et moderne, demensegnet plejehjem beliggende i et roligt villakvarter i den nordvestlige del af Randers by.

Huset Nyvang har 60 demensboliger fordelt på fire demensegnede huse. Omkring husene er der anlagt stisystemer, og området er indhegnet, så det er trygt for beboere med demens at færdes udendørs. 

På Huset Nyvang har vi masser af fællesfaciliteter, bl.a. have, drivhus, campingvogn og et orangeri, som bliver brugt til større arrangementer - både fælles og private for beboerne. 

Huset Nyvang rummer en spændende nytænkning i form af sammenbygningen med en stor ny daginstitution, hvilket giver et spændende potentiale i generationsmøder, hvor børn og ældre i en lang række situationer har glæde af hinanden. Generationer mødes og ”byen i byen” er med til at skabe et levende hus og øge livsglæden hos den enkelte beboer i hverdagen.

På torvet mellem demensboligerne og daginstitutionen kan beboere og børn i hygge sig og lege i godt vejr. Torvet danner også rammer om forskellige udendørs aktiviteter.