Boligerne på Huset Nyvang

Huset Nyvang stod færdigbygget i 2018 og består af 60 demensboliger fordelt i 4 huse, som yderligere er opdelt i to boenheder med hhv. 7 og 8 boliger.

Plejeboligerne er kendetegnet ved en demensvenlig indretning inde og ude, der minder om hjem- og familielignende forhold med nem adgang til fællesrum fra den enkelte bolig.

Alle boenhederne er indrettet med fælles spise- og opholdsstue, som den enkelte beboer frit kan benytte, og et fælles køkken, der ligger centralt i huset, og hvor størstedelen af maden vil blive tilberedt.

Lejlighederne er 2-rumsboliger på 72 m2 (i alt 45), og 3-rumsboliger på 81 m2 (i alt 15) og indrettet med et lille tekøkken og egen vaskemaskine og tørretumbler. I alle boliger er der integreret liftsystemer i loftet, som meget flot er skjult over en væg og i et skab. Det betyder noget for hjemligheden i boligen. Derudover er der døgnrytmebelysning i alle boliger og i fællesarealer. Det giver mulighed for at fremme en god døgnrytme og virker forebyggende på depressioner.

I tilknytning til hver boenhed ligger en lille terrasse, som inviterer til socialt samvær eller en eftermiddagsblund i havestolen på en dejlig varm sommerdag.

Boligerne administreres af boligforeningen Lejerbo.

Ønsker du en bolig, skal du kontakte kommunens visitationsenhed.